2023 03 08 Fotografia Tselepi Evaggelia 

Η Ευαγγελία Τσελεπή-Κωστίκα  υπηρετεί  ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλάδου (ΠΕ70) Δασκάλων της 2ης θέσης Συμβούλων Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Φλώρινας.

Είναι πτυχιούχος  της Παντείου Σχολής Πολιτικών Επιστημών -Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης (1986) , πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας   Φλώρινας (1987). Διπλωματούχος Γενικής Αγωγής του Διδασκαλείου Θεσσαλονίκης «Δημ. Γληνός»,(2002), πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης -  Α.Π.Θ. (Εξομοίωση) (2006), πτυχιούχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος  Σπουδών του ΠΤΔΕ Φλώρινας «Επιστήμες της Αγωγής με Νέες Τεχνολογίες» (2021).

Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα σε Επίπεδο (CEF C2), Pearson –Edexcel

Υπηρέτησε  τρία χρόνια στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο του Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ. με ειδική μετάθεση, μετά από θετική εισήγηση.

Δίδαξε σε δημοτικά σχολεία αρμοδιότητας των ΠΥΣΠΕ  Εύβοιας, Κοζάνης, Δυτικής Αττικής, Πέλλας, Δυτικής Θεσσαλονίκης και Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

  

Είναι Επιμορφώτρια  Β’ Επιπέδου ΠΕ70 (Δασκάλων) στις Νέες Τεχνολογίες   (ΤΠΕ)

Μέχρι την τοποθέτησή της ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης, υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2019-2023) στη θέση Διευθύντριας στο 1ο  12/Θ Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε με το  Δημοτικό  Σχολείο Νέου Μυλοτόπου  Γιαννιτσών Ν.Πέλλας, στο  Ευρωπαϊκό  Πρόγραμμα  Comenius .

Τα επιστημονικά της  ενδιαφέροντα στρέφονται γύρω από την Διδακτική Μεθοδολογία, τις καινοτόμες  διδακτικές πρακτικές και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις Νέες Τεχνολογίες και στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

 

Όραμά μου είναι, όλα αυτά τα ωραία πράγματα που έχω αποκομίσει από  τις σπουδές μου και την εμπειρία μου, να τα μεταλαμπαδεύσω στους συναδέλφους μου, και να σταθώ δίπλα τους αρωγός  με αγάπη, κατανόηση  και σεβασμό.

Με εκτίμηση

Ευαγγελία Τσελεπή-Κωστίκα

 2η ΘΕΣΗ Σ.Ε. Δασκάλων Φλώρινας