Πρακτικό τελικής κρίσης της Επιτροπής Αξιολόγησης  έργων Διαγωνισμού Φιλοζωίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας 2024, με τίτλο «Συμβιώνοντας με τα ζώα».

Βραβεία Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοζωΐας

 

Έργα του Διαγωνισμού στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=KZfuPK_z7vQ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η απονομή των Βραβείων και των Επαίνων θα διεξαχθεί σε δύο εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στις 3 Οκτωβρίου 2024 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας και στις 4 Οκτωβρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμυνταίου, ώρα 11.00 -13.00 μμ.

Παρακαλούμε όσα σχολεία, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενδιαφέρονται να παραστούν και να συμμετάσχουν σε κάποια από τις δύο εκδηλώσεις να δηλώσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα τον αριθμό και τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν και την εκδήλωση στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Θεοδώρα Βάσιου, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.   

Επίσης, όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να λάβουν το βραβείο τους ψηφιακά, για τους/τις ίδιους/ες και για τους/τις μαθητές/τριές τους, να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα αναγράφοντας και πάλι τον αριθμό και τα πρόσωπα που βραβεύονται στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Θεοδώρα Βάσιου, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.  

Ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς για την εξαιρετική και ενθουσιώδη συμμετοχή σας στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας 2024 με Διεθνή συμμετοχή και τη συμβολή σας στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης των παιδιών μας για μια σχέση με σεβασμό και ενσυναίσθηση με τα ζώα.